معرفی الگوها و نمونه های ایران اسلامی

آنچه وصفش لایق است...
معرفی الگوها و نمونه های ایران اسلامی

میهن ما با این تاریخ و تمدن پرسابقه، امروز در فقر بسیار شدید فکری و فرهنگی بسر می برد. به نظر می رسد عصر نظریه سازی سفارشی به انتها رسیده باشد. شاید موثرترین کار برای رسیدن به تمدنی مطلوب و درخشان، تکیه به نیروهای فکر مردمی، خلاقیتها و نوآوری ملت باشد. مردم با تلاش خود گوشه ها و اجزایی مطلوب از یک کل را ایجاد می کنند و به مرور حک و اصلاح. با معرفی این الگوها و گوشه ها می توان در ترویج و تکثیر این موضوعات در سایر بخش های جامعه و تحقق الگویی رویایی و کامل ایرانی - اسلامی امیدوار بود. انشالله
ما منکر نقش متفکران و زمینه سازان ظهور پایه های مبنایی تمدن اسلامی نیستیم. آنها نیز وظایف گرانی بر دوش خود دارند ولی نباید کسانی را که خودجوش در فکر و اندیشه این موضوع هستند با کسانی که به خیال خود با هزینه کردن ثروتهای هنگفت مملکت در این راه می کوشند یکی دانست.
ما می نویسیم، معرفی می کنیم. شما نقد کنید، یاری کنید.
الگوها و نمونه هایی که می شناسید و فکر می کنید ارزش ترویج، توسعه و تکثیر دارند را به ما معرفی کنید.

مرکز شتابدهی نوآوری

شنبه, ۲۰ دی ۱۳۹۳، ۰۱:۰۲ ب.ظ

مرکز شتاب‌دهی نوآوری

http://technovation.ir
مرکز شتابدهی نوآوری، با هدف تقویت اکوسیستم کارآفرینی و شتابدهی به رشد استارتاپ­های ایرانی فعالیت خود را با حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و زیر نظر پارک فناوری پردیس از ابتدای تیرماه 1393 آغاز نمود. هدف اصلی این مرکز، اجرای برنامه «استارتاپ ایران» بعنوان یک برنامه ملی (که در کشورهای دنیا تحت عنوان Startup Nation راه اندازی و هدایت می­شود) در کشور است.
این مرکز با مشارکت جدی و همکاری متقابل بخش دولتی و بخش خصوصی راه­اندازی شده و در مدیریت آن، از ابزارها و تجربیات هر 2 نهاد استفاده می­شود. پارک فناوری پردیس بعنوان سازمان مادر ایجادکننده این مرکز، شرکت سرآواپارس بعنوان سرمایه گذار، صندوق توسعه فناوری­های نوین بعنوان سرمایه گذار، کانون کارآفرینان صنعتی ایران بعنوان مجری رویدادهای استارتاپ ویکند و شرکت آوای تک پردیس بعنوان مجری دوره­های شتابدهی در این مرکز مشارکت داشته و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری نیز از فعالیت­های این مرکز، حمایت­های مادی و معنوی بعمل می­آورد.
عمده مخاطبین این مرکز، متخصصین و صاحبین ایده و کارآفرینان هستند و قصد ایجاد یک استارتاپ یا آموختن روش تیم­سازی را دارند. مرکز شتابدهی نوآوری، با اجرای برنامه­های متنوع، نسبت به ترویج فرهنگ و آموزه­های کارآفرینی اقدام کرده و با استقبال غیر قابل پیش بینی جوانان کشور مواجه شده است.

برنامه­های مرکز
مرکز شتابدهی نوآوری در حال حاضر 2 برنامه عمده دارد:
1.برنامه «100 در 100» با هدف تقویت اکوسیستم استارتاپ­ها؛
2.برنامه «100 استارتاپ» با هدف شتابدهی به استارتاپ­های ایران.

برنامه 100 در 100:
در برنامه «صددرصد» تعداد یکصد رویداد استارتاپ ویکند با حضور یکصد نفر در هر رویداد، طی 3 سال برگزار خواهد شد. انتظار می­رود با حضور ده هزار کارآفرین در این برنامه، ترویج و تشویق کارآفرینی دانش بنیان به همراه ارائه آموزش های نوین صورت پذیرد. طی این برنامه ده­ها مربی خبره کارآفرینی از میان خود کارآفرینان تربیت خواهند شد.
استارتاپ ویکند یک رویداد آموزشی-تجربی (Experiential Education) در سراسر دنیاست که در ۳ روز متوالی (در انتهای هفته) برگزار می­گردد. در این برنامه شرکت کنندگان پر انگیزه­ای شامل برنامه نویسان، مدیران تجاری، عاشقان استارتاپ، بازاریاب­ها و طراحان گرافیک گرد هم می­آیند تا طی ۵۴ ساعت ایده­هایشان را مطرح کنند، گروه تشکیل بدهند و هر گروه ایده­ای را اجرا کند.
استارتاپ ویکند جایی برای یافتن شرکای مشتاق، بررسی ایده­ها و تجربه یک محیط بدون ریسک و برای بسیاری هم اولین گام در مسیر بلند کارآفرینی است. نکته جالب اینجاست که 75 درصد شرکت­کنندگان ارتباطات خود را یک سال بعد از مراسم، حداقل با یک نفر جدید حفظ می­نمایند.
مجری برنامه 100 در 100، کانون کارآفرینان صنعتی می­باشد و طی برنامه ریزی صورت گرفته، 75 رویداد در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات (ICT) و 25 رویداد هم در سایر حوزه­های فناوری برگزار خواهد شد. عمده رویدادها در دانشگاه­ها برگزار شده و دانشجویان، متخصصین و فارغ­التحصیلان مخاطبین اصلی این رویدادها هستند.

هر رویداد شامل 4 رکن اصلی است که عبارتند از:
1.تسهیلگران (Facilitators): وظیفه نظارت بر حسن اجرای رویداد را بر عهده دارد.
2.مربیان (Mentors): وظیفه ارائه مشاوره، حل مسائل و مشکلات تیم­ها و سرکشی به آنها را بر عهده دارد.
3.برگزارکنندگان (Organizers): تیم اجرایی رویدادها هستند که اجرا، پشتیبانی و مدیریت رویداد را بر عهده دارند.
4.حامیان: شامل حامیان معنوی و مادی هستند.

برنامه 100 استارتاپ:
هدف از برنامه «صد استارتاپ» شتابدهی به یکصد استارتاپ ایرانی در 3 سال با بهره­گیری از 10 دوره شتابدهی می­باشد. حداقل 60 درصد این استارتاپ ها باید در انتهای دوره موفق به تجاری­سازی و جذب سرمایه 300 میلیون تومان به بالا بشوند.
شتابدهنده­ها (Accelerators) در دنیا از سال 2005 میلادی کار خود را شروع کرده اند و با اجرای این برنامه، اولین شتابدهنده ایران زیر نظر مرکز شتابدهی نوآوری راه­اندازی خواهد شد. 
دوره های شتابدهی، به مدت 6 ماه است که 2 ماه ابتدایی آن با ورود 20 تیم و با عنوان دوره «پیش شتابدهی» است. در انتهای این دوره، تیم­ها و ایده­ها مورد ارزیابی قرار گرفته و 10 تیم برتر برای ورود به 4 ماه آتی انتخاب می­شوند.
مرکز شتابدهی نوآوری، فضا، امکانات، آموزش­ها و مربیان لازم برای استقرار و فعالیت این تیم ها را فراهم میسازد و با مشارکت بخش خصوصی، با ابزار سرمایه گذاری خطر پذیر (VC) در تیم­ها و ایده های موفق سرمایه­گذاری خواهد کرد.

علاقمندان محترم از سراسر کشور می توانند به منظور اطلاع از شرایط استفاده از خدمات این مرکز،  به پایگاه اینترنتی مرکز به نشانیtechnovation.ir مراجعه نمایند.

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی