همایشی برای هم افزایی صنعت بانکداری و دانشگاه ها
توضیح:
امروز کشور ما نیاز به یک عزم جدی برای همکاری و تعامل همه بخش های اقتصادی و علمی و ... دارد. این مدل خاص برای صنعت بانکداری می تواند الگوی همه صنایع باشد.
بسمه تعالی
بیانیه اختتامیه دومین همایش هم افزایی دانشگاه ها و بانک ها در توسعه بانکداری مجازی
خداوند سبحان را سپاس می گذاریم که دومین همایش "همافزایی دانشگاهها و بانکها در توسعه بانکداری مجازی"، در روز 17 دی ماه 1393، با همکاری شرکت ملی انفورماتیک و با حضور رئیس کل و اعضای محترم هیأت عامل بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران، رئیس محترم دانشگاه صنعتی خواجه نصیر طوسی، اساتید محترم دانشگاه، مدیران، صاحبنظران و کارشناسان خبره شبکه بانکی و پارکهای علم و فناوری، مراکز رشد و نهادهای دولتی مرتبط با حوزه علم و فناوری، در سالن همایشهای بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران، با موفقیت برگزار شد.
در این همایش، شرکتکنندگان ضمن تأیید ضرورت همکاری هر چه بیشتر دانشگاهها و بانکها برای هم افزایی در توسعه بانکداری الکترونیکی و مجازی، نکات زیر را مورد تأکید قرار دادند:
1- با توجه به جهانی شدن اقتصاد و تجارت و توسعه و پیشرفت کسب و کارهای مجازی در عصر کنونی، ایجاد و توسعه بانکداری مجازی در کشور به عنوان یک ضرورت مورد تأکید قرار گرفت.
2- با عنایت به نقش مهم دانشگاه ها و مراکز علمی و پژوهشی در تولید و انتقال علوم و فنون جدید، توسعه رشته های علمی و گرایش های مرتبط با بانکداری الکترونیکی و مجازی به صورت کاربردی مورد تأکید قرار گرفت.
3- بر ضرورت همکاری نزدیک دانشگاه ها و بانک ها، به منظور فراهم ساختن بسترهای لازم برای اجرای کامل بانکداری الکترونیکی و مجازی و ارتقاء دانش نرم افزاری، سخت افزاری و فناوری اطلاعات مورد نیاز در بانک ها، تأکید شد.
4- حمایت مالی و مشارکت بانک ها و مؤسسات مالی و اعتباری در طراحی و اجرای پروژه های تحقیقاتی دانشگاه ها در زمینه های مورد نیاز بانکداری الکترونیکی و مجازی، مورد تأکید قرار گرفت.
5- استفاده از ظرفیت ها، تجربیات و دستاوردهای پروژه های تحقیقاتی دانشگاه ها، به ویژه دانشگاه های صنعتی کشور در زمینههای نرم افزار، سختافزار، انتقال دادهها، فناوری اطلاعات و در حوزه های سیستمی، مورد تأکید قرار گرفت.
6- بر ضرورت تدوین یک نقشه راه برای پیاده سازی بانکداری مجازی، با همکاری و مشارکت دانشگاه ها و بانک ها، تأکید شد.
7- هم گامی نظام بانکی کشور با آخرین تحولات و نوآوری های علمی و فناوری در صنعت بانکداری مجازی، برای انطباق هر چه بیشتر با آنها و تسهیل فعالیت های تجاری و کسب و کارهای مجازی در سطح کشور و جهان، ضرورتی اجتناب ناپذیر تشخیص داده شد.
8- استفاده از تجربیات و یافته های علمی و فناوری سازمان ها و نهادهای بین المللی در زمینه بانکداری مجازی مورد تأکید قرار گرفت.
9- به ایجاد آژانس های نوآوری در دانشگاه ها و آموزش و پرورش نیروهای کارآفرین در دانشگاه ها تأکید شد.
10- ضرورت تداوم برگزاری این همایش به منظور هم افزایی هر چه بیشتر دانشگاه ها و بانک ها برای هموارسازی بسترهای لازم جهت پیاده ساختن بانکداری مجازی، مورد تأکید قرار گرفت.
- ۹۳/۱۰/۲۳