معرفی الگوها و نمونه های ایران اسلامی

آنچه وصفش لایق است...
معرفی الگوها و نمونه های ایران اسلامی

میهن ما با این تاریخ و تمدن پرسابقه، امروز در فقر بسیار شدید فکری و فرهنگی بسر می برد. به نظر می رسد عصر نظریه سازی سفارشی به انتها رسیده باشد. شاید موثرترین کار برای رسیدن به تمدنی مطلوب و درخشان، تکیه به نیروهای فکر مردمی، خلاقیتها و نوآوری ملت باشد. مردم با تلاش خود گوشه ها و اجزایی مطلوب از یک کل را ایجاد می کنند و به مرور حک و اصلاح. با معرفی این الگوها و گوشه ها می توان در ترویج و تکثیر این موضوعات در سایر بخش های جامعه و تحقق الگویی رویایی و کامل ایرانی - اسلامی امیدوار بود. انشالله
ما منکر نقش متفکران و زمینه سازان ظهور پایه های مبنایی تمدن اسلامی نیستیم. آنها نیز وظایف گرانی بر دوش خود دارند ولی نباید کسانی را که خودجوش در فکر و اندیشه این موضوع هستند با کسانی که به خیال خود با هزینه کردن ثروتهای هنگفت مملکت در این راه می کوشند یکی دانست.
ما می نویسیم، معرفی می کنیم. شما نقد کنید، یاری کنید.
الگوها و نمونه هایی که می شناسید و فکر می کنید ارزش ترویج، توسعه و تکثیر دارند را به ما معرفی کنید.

توضیح:

امروز کشور ما نیاز به یک عزم جدی برای همکاری و تعامل همه بخش های اقتصادی و علمی و ... دارد. این مدل خاص برای صنعت بانکداری می تواند الگوی همه صنایع باشد.



 بسمه تعالی

بیانیه اختتامیه دومین همایش هم افزایی دانشگاه ها و بانک ها در توسعه بانکداری مجازی
خداوند سبحان را سپاس می­ گذاریم که دومین همایش "هم­افزایی دانشگاه­ها و بانک­ها در توسعه بانکداری مجازی"، در روز 17 دی ماه 1393، با همکاری شرکت ملی انفورماتیک و با حضور رئیس کل و اعضای محترم هیأت عامل بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران، رئیس محترم دانشگاه صنعتی خواجه نصیر طوسی، اساتید محترم دانشگاه، مدیران، صاحب­نظران و کارشناسان خبره شبکه بانکی و پارک­های علم و فناوری، مراکز رشد و نهادهای دولتی مرتبط با حوزه علم و فناوری، در سالن همایش­های بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران، با موفقیت برگزار شد.

در این همایش، شرکت­کنندگان ضمن تأیید ضرورت همکاری هر چه بیشتر دانشگاه­ها و بانک­ها برای هم­ افزایی در توسعه بانکداری الکترونیکی و مجازی، نکات زیر را مورد تأکید قرار دادند:

1- با توجه به جهانی شدن اقتصاد و تجارت و توسعه و پیشرفت کسب و کارهای مجازی در عصر کنونی، ایجاد و توسعه بانکداری مجازی در کشور به عنوان یک ضرورت مورد تأکید قرار گرفت.
2- با عنایت به نقش مهم دانشگاه­ ها و مراکز علمی و پژوهشی در تولید و انتقال علوم و فنون جدید، توسعه رشته­ های علمی و گرایش­ های مرتبط با بانکداری الکترونیکی و مجازی به صورت کاربردی مورد تأکید قرار گرفت.
3- بر ضرورت همکاری نزدیک دانشگاه ­ها و بانک­ ها، به منظور فراهم ساختن بسترهای لازم برای اجرای کامل بانکداری الکترونیکی و مجازی و ارتقاء دانش نرم­ افزاری، سخت­ افزاری و فناوری اطلاعات مورد نیاز در بانک ­ها، تأکید شد.
4- حمایت مالی و مشارکت بانک­ ها و مؤسسات مالی و اعتباری در طراحی و اجرای پروژه ­های تحقیقاتی دانشگاه­ ها در زمینه­ های مورد نیاز بانکداری الکترونیکی و مجازی، مورد تأکید قرار گرفت.
5- استفاده از ظرفیت ­ها، تجربیات و دستاوردهای پروژه ­های تحقیقاتی دانشگاه­ ها، به ویژه دانشگاه­ های صنعتی کشور در زمینه­های نرم­ افزار، سخت­افزار، انتقال داده­ها،‌ فناوری اطلاعات و در حوزه­ های سیستمی، مورد تأکید قرار گرفت.
6- بر ضرورت تدوین یک نقشه راه برای پیاده سازی بانکداری مجازی،‌ با همکاری و مشارکت دانشگاه­ ها و بانک ­ها، تأکید شد.
7- هم گامی نظام بانکی کشور با آخرین تحولات و نوآوری­ های علمی و فناوری در صنعت بانکداری مجازی، برای انطباق هر چه بیشتر با آن­ها و تسهیل فعالیت­ های تجاری و کسب و کارهای مجازی در سطح کشور و جهان، ضرورتی اجتناب ناپذیر تشخیص داده شد.
8- استفاده از تجربیات و یافته­ های علمی و فناوری سازمان­ ها و نهادهای بین المللی در زمینه بانکداری مجازی مورد تأکید قرار گرفت.
9- به ایجاد آژانس­ های نوآوری در دانشگاه ها و آموزش و پرورش نیروهای کارآفرین در دانشگاه­ ها تأکید شد.
10- ضرورت تداوم برگزاری این همایش به منظور هم ­افزایی هر چه بیشتر دانشگاه ­ها و بانک­ ها برای هموارسازی بسترهای لازم جهت پیاده­ ساختن بانکداری مجازی، مورد تأکید قرار گرفت.

http://conf.ibi.ac.ir/9310/default.aspx

  • میزان

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی